lördag 28 mars 2009

Design Baby!


Nu har bilderna kommit ut! Jag ser verkligen vilken amatör jag är på att modella. Helt utan inlevelse. Vid fotograferingen kunde jag nästan känna av vilka av bilderna som blev bra. När det var som svårast att agera kändes det i magen att själva bilden kanske inte skulle bli så bra heller, vilket stämde ganska bra överens med resultatet. Några gobitar kan ni se här, annars får ni gå in på webtidningen och läsa där, alternativt ta en tidning i Umeå. http://www.nojesmagasinet.se/ är sidan, så får ni bläddra ner lite för att se mig.

Hela helgen och hela nästa vecka är uppbokad. Idag är det till att ta första passet på upplärningen på Burger King och sen beger sig jag, Sara och far till Umeå och Umeå Open. På något underligt vänster lyckas pappa betala in sig varje gång vi ska göra något. I helgen betalar han hotellet. Jag kan inte kalla honom annat än smart.
Sen till veckan är det skola och jobb som gäller, non stop. Det känns som en trygghet att ha fullt upp hela tiden. Det minimerar tiden att grubbla, tänka och längta.
Gårdagens eloge går till Ls bror för oslagbara pepptips som L sedan vidarebefordrar. Plus i kanten även till L som ger oslagbara flörttips.

5 kommentarer:

 1. Tycker att bilderna var grymma och du spikade dem! SATSA BRUDEN! Du har ju allt! Kram / Tinah

  SvaraRadera
 2. Jag hittade inte dig på den där hemsidan. Bilderna var asgrymma.
  Vill så gjärna ( stavning? ) hitta dig.

  M.V.H Din kusin Julia

  SvaraRadera
 3. Malin Andersson28 mars 2009 18:13

  Supersnyyyggt Linda!

  SvaraRadera
 4. Bilderna var ju ascoola ju! haha fett konstiga (;

  SvaraRadera
 5. "L"29 mars 2009 21:49

  Jag känner mig så mystisk! Grr...

  SvaraRadera