måndag 30 mars 2009

Umeå Open
Jag liksom halva öviks ungdomsstyrka besökte den där utförsäljningen i fredags. Acne är coolt och nu har alla det. Iallfall tänkte jag inviga mina snygga, alldeles för billiga och alldeles för tighta acnejeans på U O. För att ha möjligheten att ens kunna få på sig dom krävs fasta under en lite lagom kort tid innan, och föda bör ej intas i jeansen.

Lördagen började med frukost, väldigt fet pizza till lunch och whopper som någon slags för- middag ( middag innan middag). Två timmar efter whoppern hade intagts var vi uppe i Umeå och på hotellet blev det något slags fika-innan-middag med mackor och frukt. På någon underligt höger fick jag på mig jeansen och sen gick vi ut på stan och började leta restaurang. Det blev indiskt och direkt efter vi betalat notan skyndade vi oss till hotellet så jag kunde ta på mig andra byxor. Off the record kan jag säga att jag knäppte upp knappen innan jag ens tog första tuggan.

Musiken på lördagskvällen var grym. Vi hann med
Erik Hassle - plus för hans otroliga hår och töntiga dans MINUS för alla fulla fjortonåringar som skrek och tryckte ner mig och luktade svett och var fula!!! Jag hörde ingenting. Så ovärt att se Erik utan att höra när han sjunger.
Soundtrack of our lifes - var väl bra live. Tyvärr var jag inte i extas. Önskar jag hade mer tid att lyssna på min fria tid. Känns inte lika kul när man inte hört de flesta låtarna.
The Hives - var helt grymma live. Howling Pelle med ett gigantiskt ego drog med sig publiken och fick mig som satt på läktaren att ställa mig upp och dansa och jag kände mig som mammafyrtiopluspåmammamia-singalong. Roligast var nog alla gånger jag försökte smita in på alla barerna. Jag fattade inte att det var barer lite här och var, jag hade ju aldrig varit där förut! Jag undrar i mitt stilla sinne hur många vakter som tänkte: "åh nej, inte en till full fjortis som försöker smita in och köpa olaglig alkohol!"

Jag ville ställa mig och börja förklara min egentliga avsikt med mitt oavsiktliga övertramp men jag tänkte ett steg längre och insåg att det skulle bara bli patetiskt. Jag skrattade och ojjade lite, sen skyndade jag mig bort där ifrån fort som fan.
Som alltid är det Sara som tagit bilden. Det är hon som står för bilderna jag lägger upp.

1 kommentar:

  1. Men vad spelar det för roll egentligen hur pinsamt det blev, det var ju bara alla umeås 18åringar som såg dig (oss) och det gör väl ingenting. Inte pinsamt alls.

    SvaraRadera