fredag 9 december 2011

Frågestund!

Hur kom det sig att du skulle blondera håret?
Jo, det var för att de flesta snygga tjejer jag ser är blonda och jag ville pröva på själv. Det sägs ju att blondiner har mer kul! *bara att gå ut på krogen och testa nu*

Du klär dig så himla snyggt! Var köper du dina kläder?
Jag köper det mesta på HM och Gina Tricot! Jag tycker att dom har dom bästa kläderna och dom hjälper mig hålla min stil "up to date"

Ibland har du lite halvtråkiga bilder från olika politiska arrangemang. Hur är du politiskt lagd?
Jag väljer att vara politiskt neutral här i bloggen. *vill ju inte tappa bloggläsare!*

Du är så himla smal! Har du tips på någon bra diet?
Ja! Jag äter ingenting annat än frukt på morgonen och till lunch dricker jag en kopp lättbuljong och till middag brukar det bli en burk keso och en banan. Ibland unnar jag mig en halv bit 80%- ig choklad innan klockan 19. Man ska ju inte äta på kvällen!

Har du tips på bra julklappar till pojkvän / flickvän?
Till pojkvän: TV- spel, pulsklocka, bok om whiskey, hörlurar med grymt ljud
Till flickvän: Sminkbox som man kan ta med sig i handväskan, ett par kängor med bred klack (så inne nu), prenumeration på ELLE eller Damernas Värld

Hoppas ni är nöjd med frågestunden!Det här var en ironisk lista. Det är en lista som helt enkelt blev skriven i protest mot alla SKITBLOGGAR (ursäkta mig ifall du har en sån blogg, men). Den ska symbolisera mycket jag tycker är förbannat illa med bloggande, såsom utseendefixering, bantningshets och självsvält, kapitalism ointresse för politik och ställningstagande och förstärkning av könsroller. Irritationen blir ju fanimig extrem och jag vill kommentera, kommentera och kommentera hur FEL det bli och hur många som indirekt tar skada över hur bloggar skrivs och hur man framställer tjejer och killar. AAAAA! Till saken hör att jag i typ en timmes tid har läst just dessa skitbloggar. Jag vet inte ifall det är rätt eller fel.
FEL för att jag bidrar till sidvisningar och ökar antalet bloggläsare med det och budskapet sprids och innehållet blir mer och mer extremt för att fånga läsare som jag.
RÄTT för att det får mig att tända till och får en spark i arslet att försöka göra en förändring, en förändring som kommer från ett annat håll än genom datorn utan kanske ansikte mot ansikte.1 kommentar:

  1. jag blev riktigt jävla sur där i början och tänkte " oj, hon var inte som jag trodde alls!"
    BRA inlägg! Du har så rätt!

    SvaraRadera