onsdag 27 januari 2010

De sista dagarna.

Nu börjar praktiken närma sig sitt slut, och jag kan inte förstå att tiden går så fort. Nu har jag lärt mig kassan vilket innebär att jag inte längre känner mig allt för "praktikantig", utan kan ta lite mer egna initiativ och visa vad jag kan.

Igår gjorde jag ännu ett skyltfönster och bara det att jag har gjort kanske fyra, fem stycken måste ju innebära att jag inte är helt hopplös. Igår hann hon som är första säljare knappt gå ut genom dörren innan hon kom in igen och gav beröm för fönstret jag gjort, hon tyckte det var jättefint. Det var kul att höra!

Igår fick jag även en rekommendation att lämna in CV på både remake och i butiken på skånegatan. Och det är ju samma sak där, hade jag varit helt hopplös hade de ju inte uppmuntrat till det. De kommer behöva extra folk under sommaren, det gäller ju båda ställena och på remake ska det till två nya 100% tjänster. Rätt som det är kanske man han ha en chans. Det skadar ju inte att försöka iallfall.

Idag på vägen hem blev jag så otroligt sugen på semlor, jag har inte ätit någon än. Eftersom jag gick upp en del i vikt under första delen av praktiken har jag hela tiden känt att det bara är onödiga kalorier att lyxäta en semla, Jag är ju egentligen bara hungrig på mat. Men idag kände jag att jag var värt denna underbara bakelse och skulle bara slinka in på ICA och köpa en innan jag gick upp till lägenheten. Alla, ALLA semlorna var slut, det kan inte vara annat än ett tecken...

Jag ska försöka packa ner lite kläder imorgon för att se om jag kan köpa hem en oanvänd MONKI- dunjacka. Det kliar i fingrarna och jag vill verkligen ha den. Jag har redan köpt en lila kappa så behovet är ju inte det största, men det skulle varit kul att ha den.

När jag kommer hem ska jag rensa, det gäller allt. Skor, jackor, kläder, accessoarer, Då ska jag försöka sälja lite också, nu ska jag bli tradera- proffs!

1 kommentar: