lördag 24 mars 2012

Det där med att vara naken.

Nu när solen har går upp tidigare och tidigare har jag släppt in ljuset, dvs. haft persiennerna halvt öppna. Samtidigt är jag sjukt lat och tänker inte på att släppa ner dom efter jag har duschat och ska klä på mig eller när jag går och lägger mig och tar på mig pyjamas.

När det blir lite mörkare på kvällen och jag har lampan tänd inne hos mig ser man in ganska så rejält om man kommer och går utanför. Från början blev jag helt förskräckt när jag kom fram till att man faktiskt kan se mig naken och fy farao vad pinsamt. Jag vet inte ifall det har med att göra att jag har blivit van, men nu orkar jag inte längre bry mig. Samma sak om jag skulle råka boobflasha på gymmet eller om jag simmar.

Har man inte sett en naken kropp är det banne mig på tiden. Antingen blir jag den första nakna kroppen man ser eller är det på ens egna ansvar att googla "naken kropp" eller valfritt könsorgan om man är lite nyfiken.

1 kommentar:

  1. Jag brukar varna barnen, och/eller deras kompisar, när jag struttar runt naken från duschen el dyl: "Varning för fars-arschle!!!" Det är väl schysst, eller?
    /Farsan Alf

    SvaraRadera