torsdag 4 juni 2009

Det goda livet...


Imorgon har vi EU-prov och det är helt fantastiskt var det kan vara svårt att koncentrera sig på pluggande veckan innan sommarlovet.

Samma sak med engelskan. Hur kan det vara så jobbigt? Jag har suttit i två och en halv timme nu och har fortfarande inte kommit till skott med plugget.
Idag fick jag bilderna sen i tisdags. Det är över 500 omärkta bilder, jag ser alltså inte vilka som är på mig. För att kunna se dessa bilder måste jag öppna bild för bild. Varje bild tar ca. 15 sekunder att öppna. Det innebär att om jag ska se alla bilder tar det ca 2,5 timme. Då är det bara öppningen av bilden jag har räknat med. Ska jag se på bilderna också kommer det ta ca. 5 timmar. Om jag satt hela dagarna och sökte laxbilder på interner och stickade fingervantar åt hundar skulle jag väl avsätta den tiden för att se alla bilderna, men som dagarna ser ut nu har jag inte den tiden.

Vissa bilder har jag dock sett. Porträttbilderna blev nog bäst. Idag när jag såg bilderna märkte jag att jag hade en tjockoutfit på mig. Det firade jag med överbliven choklad sen gårdagen. Mormor och morfar kom förbi med nybakade kakor. Då firade jag ännu mer. Mums mums säger Lindas Ben och Mage.

Imorgon blir det jobb och jag tvivlar att jag kommer komma i jobbyxorna. Detta hatplagg blir mindre och mindre varje gång jag tar på med dom. Hittils har jag bestämt hävdat att de ständigt krymper i tvätten. När jag inte har fått medhåll av en enda på jobbet utan bara kommentarer i stil med: "mina byxor krymper inte, däremot har jag gått upp fyra kilo" har jag börjat se sanningen i vitögat. Det måste vara fel på min tvättmaskin.

På lördag blir det med fotning. Lyckligtvis är det jag som väljer kläder. Idag blev det en del shopping. Bara smalkläder, om Linda själv får välja.

Som tur är finns Verumgubben.

1 kommentar: