tisdag 23 juni 2009

Idag har det varit fullt ös! Vi hade personalmöte i morse vid nio. Jag gjorde en fuling när jag skulle stiga upp. Efter att ha snoozat en gång stängde jag av alarmet och skulle bara vila ögonen en stund. Livsfarligt! Idag hade jag tur och försov mig bara tjugo minuter, så jag hann med lite vilja.

Efter mötet blev det lite eftersnack och sen fick jag sällskap upp mot stan med Johanna och Sandra. Sen halv elva var det klippning hos Katja på Gracilis. Nu har jag fräscha toppar och en fullt användbar frilla. 

Jag och Elin bestämde igår att vi skulle sola idag eftersom det skulle vara så fint väder. Vid kvart över elva fick jag ett sms där det står : åh nej, det är dåligt väder! Jag förstod inte vad hon menade med en, bättre väder har man ju sällan skådat! När vi äntligen pallrat oss ut till klipporna hade det börjat mulna igen och det var mer moln än sol. Vi pressade där ett par timmar, och lite färg har jag iallfall fått! Myggbett har jag också fått, men det är inte lika roligt. Nu ska vi gå och handla och sen ikväll har vi planer på att ha sex and the city-maraton. 

1 kommentar:

  1. haha någon som har lite att göra då man måste ha Sex and the City marathon ;) haha. Men lycka till ;)

    SvaraRadera